начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Застраховка

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Застраховка

Мнениеот Радослава » 23 Мар 2004, 14:31

Имам направена застраховка "женитба" от родителите ми през 1984г. като по договор трябва да получа сумата от 1330лв. На 01.04.2004г. изтича застраховката и аз се обадих в ДСК за да разбера каква е точно сумата която ще получа. От там ми казаха че са 39лв. Възможно ли е това? Какво мога да направя за да си получа застраховката? Все пак това е застраховка а не влог.
Благодаря Ви.
Радослава

Re: Застраховка

Мнениеот elivangeli » 23 Мар 2004, 14:34

Какво по- точно пише в договора, има ли по специфични условия
elivangeli
Младши потребител

Мнениеот donna2 » 23 Мар 2004, 14:56

девалвация + деноминация = 39 лв
donna2
Потребител

Мнениеот Радослава » 23 Мар 2004, 15:03

Нищо особено - прави се на деца който като се омъжат преди 25 годишнината се изплаща застраховката която е 1000лв. или ако не си се омъжилдо 25 годишнината ти изплащат заедно с лихвите което прави 1000лв. + 300лв.. Така че по моите изчисления трябва да получа приблизително 1300лв. Може би е важно че застрахователната компания е ДСК.elivangeli написа:
Радослава

Мнениеот Радослава » 23 Мар 2004, 15:24

За отговора на donna 2 Според мен има голяма разлика между влог които можеш да следиш (според промените) и застраховка която след като бъде направена никой не може да го пипа. Обяснете ми моля, как е възможно? Дори и с промените през годините първо слагахме две 00, после ги махнах ме 00 как получиха 39лв?
Радослава

Мнениеот desi01 » 23 Мар 2004, 15:40

donna e absoliutno prava
desi01

momi4e, ti jiveesh v MOSHENI4ESKA dyrjava!

Мнениеот nekoj » 23 Мар 2004, 16:25

Upravljavana ot moshenici. Tuk vsi4ko nevyzmojno e ZAKONNO!

ima hora izgoreli s MILIONI $ ot tezi mo6enici
I NI6TO NE MOGAT DA NAPRAVJAT, ZA6TOTO VSI4KO E ZAKONNO - ZAAAKOOOOOOOOOONNNOOOOOOOOOO !!!

Zashto mislish, vseki mlad iska da otide v 4ujbina ?
nekoj

Назад към Взаимопомощ