- Дата и час: 27 Ное 2024, 06:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Registracia na Eood ot Chujdenec
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
За Монтескьо
Ее-е-е-хх, умря циганката и няма кой да похвали малкия гений Монтескьо, та се налага той сам да си се хвали, дано някой да върже на приказките му
- damyanov
- Младши потребител
На свой ред, мухлъо, ще споделя, че горещо подкрепям оспорването по съдебен ред на административни актове, тъй като практиката ( с която вие очевадно не сте запознат, въпреки, че четете теория, която явно не разбирате) показва, че използването на възможността за обжалване по административен ред е в повечето случаи губене на време.
- Ха Ха Ха
Така е - зада си добър трябва да специализираш в определени области. Но това според мен е удачно едва след акто се натрупа значителен стаж. ))))
Просто тона на дискусията се измени и трябваше да се обоснова))
Спорен ден!
MONTESKIO
Спорен ден!
MONTESKIO
- monteskio
- Активен потребител
monteskio написа:Така е - зада си добър трябва да специализираш в определени области. Но това според мен е удачно едва след акто се натрупа значителен стаж. ))))
Спорен ден!
MONTESKIO
Я бягай да си смениш памперса, после си избърши сополивия нос и като ти изчезне жълтото около устата пак ела да си поспорим!
- Ха Ха Ха
Колеги, явно никой не е обърнал внимание на чл. 147, ал. 2 от ТЗ , според който, едноличния собственик решава въпросите от компетентността на общото събрание, ЗА КОЕТО СЪСТАВЯ ПРОТОКОЛ.
Освен това, не ми харесва езика , който използвате. Смятам, че това е сериозен форум, а не такъв за махленски приказки и избиване на комплекси. Когато не знаете нещо, не подвеждайте и другите.
Ако се касае за чуждестранно ЮЛ - учредител, трябва да има легализиран превод на протокола за решение за учредяване на ЕООД, както и документи относно регистрацията и представителството на дружеството / преведени и легализирани/.
Интересно ми е в района на кой окръжен съд искат документите, подписани от чужденци да бъдат преведени и легализирани?
Освен това, не ми харесва езика , който използвате. Смятам, че това е сериозен форум, а не такъв за махленски приказки и избиване на комплекси. Когато не знаете нещо, не подвеждайте и другите.
Ако се касае за чуждестранно ЮЛ - учредител, трябва да има легализиран превод на протокола за решение за учредяване на ЕООД, както и документи относно регистрацията и представителството на дружеството / преведени и легализирани/.
Интересно ми е в района на кой окръжен съд искат документите, подписани от чужденци да бъдат преведени и легализирани?
- Гост
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|