начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Наборна служба

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наборна служба

Мнениеот anamnasia » 17 Авг 2005, 13:08

Здравейте,
имам следното питане...след много ровене из интернет и различни закони така и не можах да разбера дали глава на семейство (семеен с дете) има право да се освободи от наборна служба и ако това е така как точно се процедира...Благодаря предварително на всички онези които могат да ми помогнат.
anamnasia

Наборна служба

Мнениеот Tiro » 17 Авг 2005, 14:38

Доколкото знам се освобождава. Проверих го преди около месец. Необходимо е да се пусне молба до кмета на общината който да каже, че човека е глава на семейство и т.н.. Отговора доколкото разбрах стига по служебен път до военното окръжие. Във военното окръжие май също трябва молба! Най добре да се пита началника на военното окръжие!
Tiro

Назад към Взаимопомощ