Пред апелативен съд трябва да обжалвате определението за отмяна на присъда на окръжния съд, постановена от районене съд.
Тази дата 17.08.2005 написана ли е някъде или вие сама сте си я "изчислила" ?
Законовия срок е 7 календарни дни - явно е пропуснат
- Дата и час: 27 Ное 2024, 06:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ХЕМ МЕ БИХА, ХЕМ ПЛАЩАМ НА БИЯЧА!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Имам решение на ОС от 25.07.2005 год.в което пише/цитирам/ Водим от горното ....Окръжен съд РЕШИ ОТМЕНЯВА ИЗЦЯЛО ПРИСЪДА №..../2005 год. постановенао ....н.с. по НЧХД№.../04 год. по поиса на ....РС и ПРЕКРАТЯВА нак.производство против .......... от гр. ..... ПОРАДИ ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ по чл.81 ал.3 от НК.(
ОСЪЖДА....../мен/ да заплати на.....подс./ ДЕЛОВОДНИ РАЗНОСКИ ОБЩО В РАЗМЕР НА 403.00 лева.
Решението подлежи на обжалване пред ВТАС в 15 дневен српок от съобщението до страните, че е изготвено.
ПРЕДСЕДАТЕЛ:............. ЧЛЕНОВЕ
получих го на 29.08.2005 год.
ОСЪЖДА....../мен/ да заплати на.....подс./ ДЕЛОВОДНИ РАЗНОСКИ ОБЩО В РАЗМЕР НА 403.00 лева.
Решението подлежи на обжалване пред ВТАС в 15 дневен српок от съобщението до страните, че е изготвено.
ПРЕДСЕДАТЕЛ:............. ЧЛЕНОВЕ
получих го на 29.08.2005 год.
- битата
Можело значи ...
Това вече е нещо друго, но още по - неясно
Вие имате РЕШЕНИЕ на ОС, а не ОПРЕДЕЛЕНИЕ. Решенията подлежат на обжалване пред ВКС - Върховен /а не Великотърновски/ касационен съд.
На прима виста: ОЩЕ УТРЕ подайте проформа Жалба до която и да е съдебна инстанция. Напишете: Не съм доволна от Решение № ... на ОС, с което се отменя Присъда № ... на РС и ... в последствие в съд. заседание ще уточня подробни мотиви и т . н. ......
По подсъдност същата ще бъде препратена служебно на съответния компетентен съд.
ОЩЕ УТРЕ ЗА ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ СРОКА
Вие имате РЕШЕНИЕ на ОС, а не ОПРЕДЕЛЕНИЕ. Решенията подлежат на обжалване пред ВКС - Върховен /а не Великотърновски/ касационен съд.
На прима виста: ОЩЕ УТРЕ подайте проформа Жалба до която и да е съдебна инстанция. Напишете: Не съм доволна от Решение № ... на ОС, с което се отменя Присъда № ... на РС и ... в последствие в съд. заседание ще уточня подробни мотиви и т . н. ......
По подсъдност същата ще бъде препратена служебно на съответния компетентен съд.
ОЩЕ УТРЕ ЗА ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ СРОКА
С Уважение: ............................
- nikilex
- Потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|