начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Преназначаване

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преназначаване

Мнениеот Мима » 14 Юли 2005, 10:52

Преназначиха ме от старши експерт на друга длъжност , аз съм висше образование а на моята длъжност назначиха среднист. Как да постъпя? Дайте ми съвет
Мима

Мнениеот мери » 14 Юли 2005, 11:19

проверете в длъжностната характеристика за старши експерт какво е изискването за заемането й. ако може да я заеме среднист, нищо не може да се направи.Ако назначаването на среднист се окаже незаконно,може да искате преразглеждане на преназаначаването си или да търсите обезщетени по друг начин.
мери

Мнениеот Мима » 14 Юли 2005, 13:16

Мери в длъжностната характеристика пише, че тази длъжност трябва да я заема човек с висше образование и плюс това става дува за държавна администрация, за която има Единен класификатор за заемане на длъжности в държаваната администрация и там много ясно пише. Но незнам как да постъпя?
Мима

Назад към Взаимопомощ