начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

дознание

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дознание

Мнениеот svetli4ok » 14 Апр 2005, 10:08

Колеги, знае ли някой, как точно се казва нормативният акт за прием на дознатели - по - тично ме интересува, къде е посочено, че след две неуспешни явявания, нямаш прово да кандидатстваш повече? Благодаря предварително!!!
svetli4ok
Нов потребител

Re: дознание

Мнениеот dysan » 14 Апр 2005, 10:26

Според сайта на РДВР- Пловдив това е Инструкция обявена с МЗ І - 121/31.07.2002г. Ако успееш да я откриеш, моля кажи къде е, защото аз не успях.
dysan
Нов потребител

Мнениеот svetli4ok » 14 Апр 2005, 13:01

Благодаря за информацията, обаче и аз никъде не я открих.
В сайта на МВР на раздел инструкции има публикувана само една, но е тази. Според мен няма да я намерим никъде, защото най -вероятно никъде не е публикувана.dysan написа:
svetli4ok
Нов потребител

Мнениеот sls » 14 Апр 2005, 14:01

СИГУРНО го пише и другаде,но аз прочетох в сайта на Института по психология на МВР-психологически изследвания,че ако имаш неблагоприятен резултат от психотеста можеш да се явиш отново след една година,но не повече от 2 пьти за една и сьща дльжност.
sls
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ