здр. ще кандидатствам за Пробационен служител тарциа молба декларациа
казаха ми че има в интернета но немога да намерия някои знаели каде има?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 09:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
молба за пробационен служител
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: молба за пробационен служител
Първо си оправете правописа , когато се научите да пишете като хората може някой да се смили и да Ви помогне ..........................
- galaktika
- Младши потребител
Не търсете нищо, молбата се пише на място в затвора, където ви се дава образец. Подгответе си автобиография, саморъчно написана с данни за родители, братя, сестри(дата на раждане и местоработата им). На място се попълва и анкетна карта, в която се нанася и ЕГН-то им. И както е ясно - срокът за подаване на документи е до 01.03.
- Hi, ...
Напълно съм съгласна, че човек трябва първо да се научи да пише и да чете правилно, а чак след това да се опитва да работи. Видът и характерът на работата няма значение.
- ralitsarbg
- Потребител
Къде се обявяват свободните места за пробационни служители?
- eeee
- Нов потребител
В сайта на Министерство на правосъдието е обявено, че се набират пробационни служители.
- Hi, ...
Аз съм завършила социална педагогика.Чух за новита длъжност "пробационен служител", случайно имам образец на молбата. Другото , което ме интересува е : къде се кандидатства за тази длъжност?
- Калина
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|