начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Порочно решение

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Порочно решение

Мнениеот отчаян » 22 Фев 2004, 20:31

Здравейте
През юни 2002 г. съм осъден от районния съд по гражданско дело. Не съм получавал никакви призовки на моя адрес а призовката е връчена на адрес, на който никога не съм живял и на лице, което не познавам. Решението на съда е влязло в сила юни месец. Едва сега получавам призовка от съдия изпълнител и разбрах за делото.
Какво да правя?
отчаян

Re: Порочно решение

Мнениеот donna » 22 Фев 2004, 20:47

от това което сте написали разбирам че са били нарушени правилата зя призоваване и вие сте били лишен от възможноста да участвате в делото -231 б.Е от ГПК
Молбата за отмяна на решението може да се подаде от деня в който вие или вашият представител сте узнали за решението ,но не по късно от една година от възникване на основанието за отмяна
donna
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ