Здравейте
През юни 2002 г. съм осъден от районния съд по гражданско дело. Не съм получавал никакви призовки на моя адрес а призовката е връчена на адрес, на който никога не съм живял и на лице, което не познавам. Решението на съда е влязло в сила юни месец. Едва сега получавам призовка от съдия изпълнител и разбрах за делото.
Какво да правя?
- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Порочно решение
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Порочно решение
от това което сте написали разбирам че са били нарушени правилата зя призоваване и вие сте били лишен от възможноста да участвате в делото -231 б.Е от ГПК
Молбата за отмяна на решението може да се подаде от деня в който вие или вашият представител сте узнали за решението ,но не по късно от една година от възникване на основанието за отмяна
Молбата за отмяна на решението може да се подаде от деня в който вие или вашият представител сте узнали за решението ,но не по късно от една година от възникване на основанието за отмяна
- donna
- Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|