начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Лични данни

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Лични данни

Мнениеот marina678 » 14 Ное 2020, 08:46

Здравейте. Не намерих друг раздел в който да се обсъждат лични данни. Питането ми е свързано с писмо от общината към друго лице, където са написани трите ми имена и адреса. Т.е. две писма с еднакво съдържание, като едното е предназначено за мен, второто за другото лице. Съответно в писмото са написани моите три имена и адрес и на другото лице същите данни. Общината има права за обработване на лични данни, но има ли право да изпраща писма до лица в които са вписани данните на трето лице при условие, че тези хора нямат права за обработване на лични данни? Не е ли редно писмата да са адресирани само до едно лице, независимо, че съдържанието е едно и също без личните данни на другото лице?
marina678
Нов потребител

Назад към Интелектуална собственост