начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Кой е наследник ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кой е наследник ?

Мнениеот armando » 07 Дек 2014, 19:02

Кой е наследник ? Наследодателката да я наречем Пенка има 20 декара ниви примерно.
А сега започваме от начало на казуса ,Петко е женен в далечната 1920 год.1-ви брак след това се жени отново,2-ри брак от първия брак има две деца ,втората му жена също когато се женят идва с две деца от 1-вия и брак и те Петко и Пенка им се раждат две деца.Петко почива първи след това и жена му Пенка кой е наследник на Пенка.Има ли значение за нивите на Пенка дали са наследнически от Петко или от нейния род. :?:
armando
Нов потребител

Re: Кой е наследник ?

Мнениеот Melly » 07 Дек 2014, 20:11

armando написа:Кой е наследник ? Наследодателката да я наречем Пенка има 20 декара ниви примерно.
А сега започваме от начало на казуса ,Петко е женен в далечната 1920 год.1-ви брак след това се жени отново,2-ри брак от първия брак има две деца ,втората му жена също когато се женят идва с две деца от 1-вия и брак и те Петко и Пенка им се раждат две деца.Петко почива първи след това и жена му Пенка кой е наследник на Пенка.Има ли значение за нивите на Пенка дали са наследнически от Петко или от нейния род. :?:

Правиш ляв завой и бегом да питаш на друго място.
Това да не ти е кръжокът "вие питате - ние отговаряме".

И за да не се повтарям, приеми че и в другата ти тема, трета поред излъчена за има няма час-два, съм написала същото! :evil:
За пояснение, ей тук: viewtopic.php?f=22&t=59402
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот armando » 07 Дек 2014, 21:16

ами тогава не отговаряй и завий ти наляво :x
armando
Нов потребител

Мнениеот armando » 07 Дек 2014, 21:31

Melly написа:
armando написа:Кой е наследник ? Наследодателката да я наречем Пенка има 20 декара ниви примерно.

И за да не се повтарям, приеми че и в другата ти тема, трета поред излъчена за има няма час-два, съм написала същото! :evil:

Е и какво от това като съм задал 3 теми за 2-3 часа какъв е проблема та нали тези въпроси ще помогнат на съфоромците да си решат проблемите.А верно забравих има раздел Услуги,,,,срещу заплащане,какъв щв бъде вашия коментар в това заключение ? Поздрави от мен.
armando
Нов потребител

Мнениеот Melly » 07 Дек 2014, 21:48

armando написа:
Melly написа:

Е и какво от това като съм задал 3 теми за 2-3 часа какъв е проблема та нали тези въпроси ще помогнат на съфоромците да си решат проблемите.А верно забравих има раздел Услуги,,,,срещу заплащане,какъв щв бъде вашия коментар в това заключение ? Поздрави от мен.

Не толерирам подобно нагло поведение от юзъри като теб.
Караш ме да напомня, че няма безплатен обяд. Погрешно си представяш, че този форум е ясла, от която ще рупаш колкото си искаш.
Постави въпрос, бе ти даден повече от подробен отговор. И.. До тук, вЪпроителю. Останалото е конкретика, по която можеш да получиш отговор от юридически правоспособно лице извън форума. Ясно!
Желая ти успех!

А всъщност, ако продължаваш да настояваш за моето мнение, то то е, че нямаш никакви изгледи за успех.
Времето си е казало тежката дума - изиграло е лоша шега.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба