начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Като какъв мога да работя след условна присъда?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Като какъв мога да работя след условна присъда?

Мнениеот feelfusiond » 20 Мар 2013, 21:47

Като какъв мога да работа в горско след условна присъда и какво въобще може да уча и да бачкам с такава присъда проблем ли е
feelfusiond
Нов потребител

Re: здр

Мнениеот TheOldMan » 20 Мар 2013, 21:55

Можеш да учиш почти всичко, предполагам без специалните учебни заведения на МВР. За работа ... ще е малко по-сложно, на някои места искат свидетелство за съдимост просто "за по-сигурно"... Е... не се и опитвай да се пробваш за счетоводител, касиер, охранител...
А в горското - вероятно няма да ти искат св. за съдимост ако искаш да си дървосекач, но за "лесничей"... като знам ква корупция е там.. а и е държавна работа все пак... вероятно ще те отрежат.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот feelfusiond » 20 Мар 2013, 22:16

искам работа за 800лв-1000лв не повече..
feelfusiond
Нов потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 20 Мар 2013, 22:30

Какво образование имате?
За какво, и кога, сте осъден?

.... иска се св. за съдимост, за да се стигне до заветните официални 1000лв.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот feelfusiond » 21 Мар 2013, 12:05

държане на трева реабилитиран съм вече образование средно мисля да уча но като гледам по-торното мнение нещатата ни са много цветушти..
feelfusiond
Нов потребител

Мнениеот fucus » 24 Май 2013, 02:40

Ако някой не е объркал нещо - реабилитиран излиза "неосъждан" за "работа" на свидетелството. Извади си едно пробно и давай напред, иначе жалби, молби, адвокати, за да почистят следствията от менопаузата на служителките от бюро съдимост ...
fucus
Младши потребител

Мнениеот borovinka » 27 Май 2013, 12:02

feelfusiond написа:държане на трева реабилитиран съм вече образование средно мисля да уча но като гледам по-торното мнение нещатата ни са много цветушти..

Защо да не са цветущи? Напротив - ако покажете, че учите и имате желание да се развивате в този живот в положителна посока, фактът, че сте осъждан и реабилитиран впоследствие няма да има значение за вас. Ще бъдете един нормален и уважаван в обществото човек.
Учете и не спирайте да се стремите да се развивате, като избягвате противообществените прояви и престъпленията. Това е.
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител

Назад към Наказателно право