начало

Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му Адвокатите, предизвикателството „изкуствен интелект“ и насоките за използването му

Откраднат GSM

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Откраднат GSM

Мнениеот Гост. » 25 Юни 2012, 02:13

doc03 написа:Няма лесна и безнаказана кражба.

мъ-хъ, а бебетата ги носят щъркели... :lol:

doc03 написа:Защото всичко освен тези случаи е безхаберие, заради което безхаберие се харчат и ресурс и средства (основно лични средства!)

Дишай 8) , че като те чета ми се струва останал си без дъх- нито се харчат лични средства, нито ресурс. Просто ни слагате в графата "голЕма бяла патица" и оставяте времето да свърши своето.
Вярно, че не съм проявила дължимата грижа, докато вечерям да си дебна ( когато идвам в столицата развих инстинкт да си "дебна" вещите, ако тук да си оставям колата отворена и сутрин я намирам- това са специфики от бита на голямото и малкото село) и телефона на масата, ма нЕма нужда да триеш сол- загубата е за сметка на "птицата".
Гост.
Старши потребител

Мнениеот sterster » 09 Авг 2015, 20:31

В прочем, дознателят ми каза, че и изключен можели да го намерят, но ако е станало нещо по думите му "от убийство нагоре".... http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... ost3014912
И КАК :arrow:
sterster
Потребител

Мнениеот chinchilla » 17 Авг 2015, 14:21

Мале мале, а бе не забраниха ли на мвр да проследява и подслушва гсм-и ? Нямаше ли закон, който да гласи нещо от сорта, че ако престъплението не грабеж, или убийство, телефони при кражба не се търсят ?Сега има ли го още, или пак почнаха да си подслушват нерегламентирано и да си бройкат по клетките, къде е лицето "Х" примерно ?
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Мнениеот bludniq_sin » 19 Авг 2015, 15:49

за да има подслушване трябва да има тежко умишлено престъпление.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Мнениеот chinchilla » 21 Авг 2015, 16:37

bludniq_sin написа:за да има подслушване трябва да има тежко умишлено престъпление.

Това ми беше мисълта.
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Мнениеот sterster » 23 Авг 2015, 06:13

ВИНАГИ се намира състав над 3г.за службите за това...... :idea:
sterster
Потребител

Мнениеот malkia170 » 27 Авг 2016, 22:54

здражеите искам да попитам вазможнолие да ми откриат телефона в друга даржажа по имеи?
откраднаха ми го зад граница имали смисал да се надиавам?
malkia170
Нов потребител

Мнениеот TheOldMan » 29 Авг 2016, 00:44

Не, освен ако не "изплува" при някое престъпление. Ма тогава ще ви набутат в такава каша ... по-добре да не го намират :)
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Предишна

Назад към Наказателно право