начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Свидетел

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Свидетел

Мнениеот spiri7 » 24 Юни 2013, 18:58

Добър ден, вчера след инцидентен момент се озовах свидетел, органите на реда ме държаха в пълно неведение, попитах за правата си, обвинен ли съм в нещо, казаха ми че съм свидетел. Свидетелствах под огромен стрес, физическа умора и прочие към 22:00 след няколко късания поправки подписи и прочие на сведенията ме пуснаха. Въпроса ми е мога ли да се откажа от показанията си? Да се явя с адвокат в МВР и да подам нови показания без въпроси нападки към мен, и нищо общо със темата? И какви може да са причините за отказа ми от показанията? Достатъчен мотив ли е физическа и психическата умора, стреса и напрежението което ми предизвикаха служителите на МВР? Благодаря предварително !
spiri7
Нов потребител

Re: Свидетел

Мнениеот spiri7 » 24 Юни 2013, 19:35

С по прости думи, мога ли да се откажа от показанията си дадени в МВР ? И да дам нови?
spiri7
Нов потребител

Re: Свидетел

Мнениеот neutralen » 24 Юни 2013, 23:00

:roll: Разбира се че може. Въпросът е обаче дали трябва. А за да се отговори на този въпрос, следва да споделиш какъв е случая(истината) и какво си казал в полицията. За това най-добре върви при някой адвокат, който да прецени дали трябва да си променяш показанията. :wink: :D
neutralen
Активен потребител

Назад към Наказателно право