здравейте , преди 2 години имах обвинение че от моя компютър е поръчан телефон на собствения ми адрес с данните на друг човек , след като тогава ми иззеха лаптопа с доброволно предаване имаше около 4 месеца в който го изследваха уж да проверяват дали от него е направено всичко и т.н. Когато трябваше да напиша показания аз бях написал че се чувствам за виновен понеже не мога да докажа обратното , НАКРАТКО - написах че съм ги видял в един сайт и без да искам и узнавам какво правя съм влезнал в пощата на дадения човек и съм опитал да ги поръчам без да знам че ще стане нещо за което съжалявам над постъпката си . и така повече не са ме викали нищо , след около 4 месеца ми се обадиха и ми върнаха лаптопа и така. След около няколко месеца получих решение от прокурор че делото е прекратено понеже единия от двамата свидетели не е в България и прокурора го прекратява , ако има предявявания до 7 дневен срок трябва да се направят необходимите неща в съда. Писмото е от 2011 година март месец , днес 3 юни 2012г , получвам призовка че делото се подновява и трябва след 2 дни да отида с адвокат в РПУ за разпит , разследващия полицай ми препоръча да си призная и да ми направят някаква глоба и това е била в размер от 100-1000лв. Сега незнам какво да правя и реших да се допитам до адвокатите от форума , интересува ме ако реша да кажа че нещата не са така както съм казал преди или са различни как ще стане това с разследването след като аз лаптопа съм го продал още на 3тия месец след като ми го върнаха , как може да докажат въобще ако кажа че всичко не е така както съм написал обесненията си първия път и какво може да се направи и е ПО ДОБРЕ
Да си призная и да получа глоба от сорта на 100-1000 лв. или да кажа нещо друго след като го няма лаптопа как могат да го докажат това нещо след като главната вещ я няма вече при мен. Моля за съвет дали тук или на ЛС от някой адвокат ще съм адски благодарен !
- Дата и час: 23 Ное 2024, 10:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Подновяване на дело ,поръчка с чужда карта Спешно е
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|