Здравейте.Аз съм студентка по финанси в УНСС, за съжаление съм още втори курс и имам почти непосилна задача.Трябва ми следното да попълня всички документи в електронен вариант за регистрация на фирма (задължително за АД или ООД) - помогнете малко какви трябва да са документите и от къде мога да ги сваля.
Преподавателя ни даде този сайт, но аз не мога да ги намеря.Открих само договора между съдружници.Моля ви, помогнете...
- Дата и час: 22 Ное 2024, 02:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
имам нужда от помощ
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
имам нужда от помощ
Помогнете, нищо не разбирам от право...
- danielka87
- Нов потребител
Re: имам нужда от помощ
Мяу,
Здравей,
Може би ще ти причиня сърбеж на лявото (на лявото, а не на дясното) ухо, но така или иначе сайта е BRRA, не разбирам откъде-накъде ще Ви карат да давате консултационни експертизи.
По същество - приготви си осем дози кафе (това е студентския живот/лайф),Наредба и така.
Четеш ли между редовете.
Здравей,
Може би ще ти причиня сърбеж на лявото (на лявото, а не на дясното) ухо, но така или иначе сайта е BRRA, не разбирам откъде-накъде ще Ви карат да давате консултационни експертизи.
По същество - приготви си осем дози кафе (това е студентския живот/лайф),Наредба и така.
Четеш ли между редовете.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Пис пис
В допълнение на отговора ти например и това
http://lawsbg.com/articles/471-registra ... estvo.html
В допълнение на отговора ти например и това
http://lawsbg.com/articles/471-registra ... estvo.html
- ednokratennik
- Младши потребител
ednokratennik - то хубаво го даваш този линк, но чел ли си колко грешки има в описаната процедура.
Да не говорим, че да обесняваш на енот как се бели банан с 1 ръка е трудна работа.
Да не говорим, че да обесняваш на енот как се бели банан с 1 ръка е трудна работа.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|