- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Тестовете по ГП обща част
|
|
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тестовете по ГП обща част
Оказа се че тестовете по
ГП са ,,апокрифна,, литература и се разпространяват тайно и с шифър:)))
Колеги ,нека все пак някой ако има такива да пише.През есента на 2007 0т 180 човека около 15 ги положиха успешно и се явиха на устен изпит....отчайваща статистика нали!
ГП са ,,апокрифна,, литература и се разпространяват тайно и с шифър:)))
Колеги ,нека все пак някой ако има такива да пише.През есента на 2007 0т 180 човека около 15 ги положиха успешно и се явиха на устен изпит....отчайваща статистика нали!
- santutzo
- Нов потребител
Тази година и на мен ми предстои теста по ГП и съм наистина стерсната меко казано от тази статистика, някои мои колеги са отписали изпита на редовната сесия и учат направо за поправка и ликвидация.Много ще бъда благодарна ако някой ми помогне и ми изпрати тест, за да видя какво представлява, при възможност разбира се:)Пощата ми е albenkaimax@mail.bg
- dashka
- Младши потребител
Ще съм много благодарна ,ако ми изпратите тестове по ГП! Благодаря ви! m.petrova.bg@abv.bg
- m.petrova.bg
- Нов потребител
Тест ГП
Ще ви бъда благодарна, ако можете и на мен да ми пратите тестове по ГП-обща част! На: dodorl@mail.bg
- drl11
- Нов потребител
Ще мога ли и аз да ги получа на stancho_83bg@yahoo.com?Благодаря Ви предварително!
- stancho_83bg
- Младши потребител
Тест по ГП
Бих искал и аз да получа тестове по ГП Обща част. На e-mail: savicevic@abv.bg. Благодаря ви предварително.
- savicevic
- Нов потребител
тестове ГП
Колеги, моля да ми изпратите тестовете по ГП на: simeonova1963@abv.bg
Предварително благодаря
Предварително благодаря
- vilito_s
- Нов потребител
и аз съм на опашката за тези тестове genadi_tenev@abv.bg ,който може да помогне , а на тези дето не им харесва да си запазят мнението - не само ГП е "мислене"- логиката е човешко качество но хазарта(тотото)при оценяването е порок
- sofo71
- Младши потребител
advokat_nikolov написа:Тестове по ГП??????
Това е гавара с образованието,това е гавра с цивилистиката.
Правото е мислене и разсъждаване,а не тото Джокер.
Сега ще кажете:то и на теста се мисли.ще ви кажа-ала-бала.Там се мисли кой от дадените отговори е верен,респ.ограничват мисленото до дадените предложениея.
След теста имало утен
Тестът е нещо като "допускане" до изпит - прав е човека да не се занимава с "хептен" недонаучили
- inspectora
- Активен потребител
-
bebitor - Активен потребител
е на за това става дума : 8-то чудо на света, продукт на болен амбецист, да не ни е само до неговите цивилистични проблеми - в живота има и други неща , които не се ограничават само до неговия кръгозор - пък и все пак някои сме задочници без претенции за научна дейност (поне към този проблем) ние и на малко сме доволни ,естествено че не можем да знаем колкото човек ровил се десетки години в тази тематика ,както и обратното едва ли е спец по нашите специалности - да си имаме уважението все пак - комплексите вън !
- sofo71
- Младши потребител
sofo71 написа:е на за това става дума : 8-то чудо на света, продукт на болен амбецист
Извинете, за първи път чувам думата "амбецист", може ли да ми я преведете на български?
Чичко Гугъл и той мълчи втрещен като мен
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
шегичка - "болестно" сътояние = "амбициран"(на наш гръб) и въобще шантав човек (може да се използва и извън материята):lol:
Колегата го е усетил правилно! Ние за преподаване ли говорим в смисъл на обясняване и предаване на знания или за доказване пред студентите, как си разбира от материята и колко нисши същества сме спрямо тези амбицисти! Други са местата за доказване на амбиците (публикации, книги, научни конференции и т.н.) Моля да не се бърка с преподаването!
Колегата го е усетил правилно! Ние за преподаване ли говорим в смисъл на обясняване и предаване на знания или за доказване пред студентите, как си разбира от материята и колко нисши същества сме спрямо тези амбицисти! Други са местата за доказване на амбиците (публикации, книги, научни конференции и т.н.) Моля да не се бърка с преподаването!
- sofo71
- Младши потребител
advokat_nikolov написа:Тестове по ГП??????
Това е гавара с образованието,това е гавра с цивилистиката.
Правото е мислене и разсъждаване,а не тото Джокер.
Сега ще кажете:то и на теста се мисли.ще ви кажа-ала-бала.Там се мисли кой от дадените отговори е верен,респ.ограничват мисленото до дадените предложениея.
Хахахахах - сега видях една тема "Тест по Вещно право!", където се говори за тестове в ЮЗУ ...
Николов... Николов... Не знам къде е "гаврата" с образованието!
Как може да правиш такъв коментар (и то при положение, че теста в СУ по ГП е за допускане до устен), като явно и в ЮЗУ имат "тестови" практики (и то явно за "вземане" на изпити)
И както един "виден" "адвокат" на времето беше казал:
advokat_nikolov написа:Стига с тия тестове.Как ще правораздавате после с a+b+c.
- inspectora
- Активен потребител
Здравейте,колеги!може ли някои и на мен да ми прати тестовете по ГП и лекции по НП.АКО някой се реши-пратете ми ги на е-mail: the_devil_19@abv.bg
Благодаря предварително!!
Благодаря предварително!!
- the_devil
- Нов потребител
!!!
Хораа, моля помогнете ми - в сряда има тест по ГП - обща част - нищо не знам. Моля Ви, ако някой има примерни тестове, да ми прати на имейл alokin@mail.bg. ПЛС!!! много ми е важно. Обещавам, че няма да ги продавам и тържествено ще ги изтрия след изпита
- alokin
- Нов потребител
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|