- Дата и час: 24 Ное 2024, 10:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лекции по НПК на Чинова
|
|
Лекции по НПК на Чинова
Моля, ако някой има лекциите по НПК на Чинова да ми го изпрати на nikolai_v81@abv.bg . Много ще съм задължен
- nikolaiV
- Нов потребител
Не разбирам какво драпате за лекции на този "юрист"?! Къде сега е многознаещата Чинова да се изправи смело пред дознателите и да обяснява колко е добър новия НПК. Някъде се е скатала, макар че обеща периодични срещи за това как се работи с това ново недоносче. Целта е ясна - усвоиха се пари от Евросъюза и сега - ...... МУ НА РАЗСЛЕДВАНЕТО И НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ОРГАНИ!
- m_ilieva77
- Младши потребител
m_ilieva77,
ни най-малко не съм съгласен с теб, а и не мога да си обясня от къде питаеш тази необяснима "любов" към нея.
За мен тя е изключителен процесуалист!
ни най-малко не съм съгласен с теб, а и не мога да си обясня от къде питаеш тази необяснима "любов" към нея.
За мен тя е изключителен процесуалист!
- monahiniata
- Младши потребител
m_ilieva77,
само човек, който не познава професор Чинова, би могъл да си позволи да изкаже такова мнение.....
Възмутително, колега, възмутително!
само човек, който не познава професор Чинова, би могъл да си позволи да изкаже такова мнение.....
Възмутително, колега, възмутително!
- liali
- Нов потребител
Незнам какво Ви е мнението за професор Чинова, но тя ми е преподавала в СУ, тя ми е и отговорник за Специализацията и според мен е страхотен специалист. Малко са големите професионалисти като нея. Бихте ли ми изпратили и на мен тези лекции на kovachev_@abv.bg.
- kovachev_
- Младши потребител
Искам ги на nikommm@abv.bg, моля!!!!
- nikommm
- Нов потребител
Тя ме скъса на държавен изпит.
Но въпреки това считам, че е доста добър юрист.
Моля и за мен : belart@gbg.bg
Но въпреки това считам, че е доста добър юрист.
Моля и за мен : belart@gbg.bg
- poul
- Младши потребител
Бихте ли помогнали и на мен с въпросните лекции или с други материали по НПП. Благодаря предварително на отзовалите се. denniza_rosenova@yahoo.com
- deniva
- Нов потребител
Колеги и аз сте ви бъда много благодарна ако изпратите и на мен лекциите по НПП,благодаря предварително.
- flextape
- Нов потребител
Колеги, моля ви за същите лекции по НПП на popov4791@abv.bg. Благодаря
- popov4791
- Нов потребител
|
|