- Дата и час: 24 Ное 2024, 21:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
граждански процес лекции
|
|
99 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Колега,сега виждам за тези лекции.И аз чета за държавния.Бихте ли ми ги пратили и на мен на maria_geo@abv.bg Особено последния въпрос от конспекта /доколкото знам е единен за всички факултети вече/.Благодаря предварително и на всички колеги,които ще се явяват-УСПЕХ!
- eklekti4kata
- Потребител
Разбрах от колеги, че Стамболиев чете лекции по проекта за новия ГПК. Дали е истина? Ако някой е запознат с въпроса, моля да сподели!
- nevena_kovacheva
- Младши потребител
лекции Стамболиев
Бях на някои от неговинте лекции във ВТУ, но не на всичките. Чете по сегашния ГПК, но споменава и по-важните промени в проекта.
Jo_black изпратил ли е на някого лекциите и ако може някой да ми ги изпрати.
Jo_black изпратил ли е на някого лекциите и ако може някой да ми ги изпрати.
- dfani
- Младши потребител
Imam malko typichyk ama pyk vajen za men vypros kym advokat_nikolov i che otkyde moga da q cheta tazi sydebna praktika v Sydebnata palata i za syshtata v Sofiq li govorim?Mersi,predvaritelno!
- danirak21
- Нов потребител
Искам и аз да се присъединя към молбите за лекциите на Стамболиев.Ще ви бъда много благодарна!
reni_1971@abv.bg
reni_1971@abv.bg
- iren_1971
- Нов потребител
Колеги, ще бъда много признателна, ако някой се смили и над моята студентска душичка и ми изпрати въпросните лекции на прословутия проф. Стамболиев, който така сериозно оспорва "Библията" на Живко Сталев malka_kri@yahoo.com
Предварително много благодаря Успех на всички с гражданския процес
Предварително много благодаря Успех на всички с гражданския процес
- Крис
kolegi, mislia che nai-dobria variant e da kachite vsichki lekcii na e-mail dddkkk@mail.bg s parola 12345, na koito vsichki da vlizat i da si tegliat neobhodimoto im!
- Juliana
- Младши потребител
Моля някой да ми прати лекциите на проф. Стамболиев по Граждански процес. Ще ви бъда много благодарна. Моля пратете ги на e-mail: bamzelino@yahoo.com
- bamze
- Нов потребител
lekcii gr_proces
Искам и аз да се присъединя към молбите за лекциите на Стамболиев.Ще ви бъда много благодарна!
maria_nikolova2003@yahoo.com
maria_nikolova2003@yahoo.com
- adisinvest
- Нов потребител
http://www.sitekreator.bg/palimsest
Колеги посетете сайта http://www.sitekreator.bg/palimsest и си изтеглете теми ,които са ви необходими ,ако срещнете трудности пишете на alek.dskbank@abv.bg
- alek.dskbank
- Младши потребител
http://www.sitekreator.bg/palimsest
Уважаеми колеги ,явно не сте успяли да разгледате форума на сайта ми ,където е упоменат кода за достъп до разработките за Държавния изпит !
За всеки случай ,ще го обявя тук и сега -3148
Ще се радвам на няколко изречения в отговор от Вас ,всички ,които са ги прочели и имат мнение относно тях!
Благодаря Ви !!
За всеки случай ,ще го обявя тук и сега -3148
Ще се радвам на няколко изречения в отговор от Вас ,всички ,които са ги прочели и имат мнение относно тях!
Благодаря Ви !!
- alek.dskbank
- Младши потребител
тестове по Гр. процес
Ако някой има тестове по гр. процес на проф. Стамболиев , моля да ми ги изпрати. Моля и за лекциите му.Предвалително благодаря.
- dfani
- Младши потребител
Re: тестове по Гр. процес
Тестове??? И то по Граждански процес?dfani написа:Ако някой има тестове по гр. процес на проф. Стамболиев , моля да ми ги изпрати. Моля и за лекциите му.Предвалително благодаря.
Последна промяна senex на 08 Юни 2007, 11:08, променена общо 1 път
- senex
- Потребител
Така се провежда изпита по Гр процес във ВТУ при проф. Стамболиев поне от 3 год. Давал по 14 въпроса и трябва да се отговори вярно на поне 8 за тройка.
- dfani
- Младши потребител
senex написа: Само по този начин ще се установи дали студентът разбира процесуалната материя.
То Стамболиев има и други начини да разбере дали я разбираш процесуалната материя.
... както и дали си бременна, ...дали ти е ден за зачеване ...
- Clavdivs.
- Потребител
dfani написа:Така се провежда изпита по Гр процес във ВТУ
Хайде сега Сенекс кажи нещо за университетите...
- Clavdivs.
- Потребител
Да не би да съм назначен за коментатор на университетите? Но само ще ти кажа, че така се провежда навсякъде, където преподава, вкл. и в СУ.Clavdivs. написа:dfani написа:Така се провежда изпита по Гр процес във ВТУ
Хайде сега Сенекс кажи нещо за университетите...
Последна промяна senex на 08 Юни 2007, 11:09, променена общо 1 път
- senex
- Потребител
Я, кажи, да го чуем.Clavdivs. написа:senex написа: Само по този начин ще се установи дали студентът разбира процесуалната материя.
То Стамболиев има и други начини да разбере дали я разбираш процесуалната материя.
- senex
- Потребител
99 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|